Senaste nyheterNA

2015

Göran Fernsund, som är en av medlemmarna i ”passgruppen” passade på under SIFs tävlingsseminarium i helgen, att berätta om att de finns, vad de gör och vilka mål de har för 2016. Samt påminna om vilken gren som kammade hem flest svenska medaljer på senaste VM...

Syfte med passgruppen
Under SIFs tävlingssektion finns den så kallade ”passgruppen” som bildats för att hjälpa till vid passtävlingar och framförallt med den automatiska tidtagningsutrustningen. Micke Jansson, Göran Fernsund m.fl. lade märke till att det pratades mycket om svårigheten med att hantera tidtagningsutrustningen. Därför beslutade man sig för att börja hjälpa till med att hantera den och visa att den är bra och stabil och att det inte är så svårt.

Vill sprida kunskap till fler
Göran berättade att passgruppen under 2016 kommer fokusera extra på att sprida sina kunskaper till fler. Detta genom att utbilda representanter för lokalföreningar och funktionärer i SIFs båda tidtagningssystem.

I skrivande stund går det inte att hitta några kontaktuppgifter till passgruppen på SIFs hemsida. Det enklaste bör vara att kontakta Micke eller Göran direkt.

Av Lotta Olsson, Gyda Islandshästförening
lotta@mypages.se

Läs hela inlägget »

Under SIFs tävlingsseminarium 6-7 november gick Timo Rajasaari igenom hur Riksidrottsförbundet (RF) ser på distriktens betydelse för framtiden och hur jobbet med distriktsindelning redan har börjat även inom SIF.

Varför distrikt?
SIFs styrelse har beslutat att starta ett jobb med att sortera in islandshästföreningarna i Sverige i ett antal distrikt. Detta kommer då att anpassa SIF till hur övriga idrottsförbund är organiserade i Sverige och öka SIFs och föreningarnas möjligheter att vara med och påverka och att söka de bidrag och det stöd som finns för idrotten.

Utkast till indelning
Timo visade en lista över alla föreningar i SIF och ett första utkast hur dessa skulle kunna samlas ihop och bilda ett antal distrikt. Indelningen följer en riktlinje från RF om att hålla ihop föreningar inom samma län. Det är även möjligt att slå ihop flera län för att hitta en lämplig storlek för ett distrikt.

Exempel på nytt distrikt
Föreningarna på seminariet fick göra ett grupparbete i de potentiella nya distrikten och prata om bland annat samarbetsformer för framtiden. Ett exempel på ett nytt distrikt skulle kunna vara Gävleborg (Gyda), Dalarna (Odinn, Edda, Oda Raudka) och Hälsingland (Gnyfari). Dessa föreningar skulle kunna bilda ett distrikt med ca 500 medlemmar. 

Jobbet med distriktsindelning kommer att fortsätta på ordförandekonferensen den 28 november. Om du vill ge input till detta arbete, kontakta ordförande i din förening.

Av Lotta Olsson, Gyda Islandshästförening
lotta@mypages.se

Läs hela inlägget »

Vid SIF’s tävlingsseminarium 6-7 november, berättade Haffi Gislason om den nya grenen C-flokk som är på väg till Sverige. Grenen kommer att öppna upp för fler att prova på Gaedingakeppni och har ett lite kortare program än A-flokk och B-flokk.

Om bakgrunden på Island
Haffi, som är ordförande i tävlingssektionen för Gaedingakeppni, började med att berätta om hur C-flokk har vuxit fram på Island. Av 300 000 invånare på island är det ca 8000 som håller på med hästar. Antalet ”äldre” som börjar rida ökar och flera har viljan att tävla och jämföra vilka hästar som är de bästa. C-flokk passar bra för dessa debutanter/”nybörjare” som kanske inte tävlat förr och vill prova på.

För "alla härliga medlemmar" där ute
Grenen är inte riktad mot proffsekipagen, utan Haffi beskriver att han hoppas få se "alla härliga medlemmar” som finns ute i klubbarna och deras fina hästar. Haffi kunde också berätta om den positiva utveckling han själv har fått se hos ryttare som börjar med Gaedingakeppni och jobbar med att få en häst med mer vilja, ”framåttänk” och lyhördhet i ridningen.

Nu jobbas det för fullt med att etablera C-flokk i Sverige och med att utbilda fler domare. Beskrivning av den nya grenen finns redan med i översatt regelverk för Gaedingakeppni.

Mer om Gaedingakeppni finns att läsa på SIF’s hemsida och på feif.org

Av Lotta Olsson, Gyda Islandshästförening
lotta@mypages.se

Läs hela inlägget »
Cornelia och Seifur, Foto: Anders Enbom Cornelia och Seifur, Foto: Anders Enbom

Gydas styrelse har beslutat att stötta/sponsra de ryttare som deltog vid SM 2015 i Strömsholm med 1000 kr/ryttare. Vi vill på detta vis tacka för att de visat upp sig och Gyda IHF på och runt Sveriges tävlingsbanor.

Cornelia Wikstrand
Emelie Leijon 
Filippa Jähder
Jamila Berg
Johanna Berg
Kristofer Berg
Nathalie Rydback
Wicky Gren

Lycka till i framtiden!

/Gyda Islandshästförening

Läs hela inlägget »

Söndagen den 11 oktober är det träningstävling på Högbobanan. Alla är välkomna att komma och titta och ta en fika i Cafeterian. Vägbeskrivning under rubriken "Högbobanan".

Första start är 08:30 och sedan fortsätter dagen enligt rullande schema nedan:

V5
V5U
V2 + PRISUTDELNING
JUNIOR + PRISUTDELNING
PAUS CA 20 MINUTER
T8
T8U
T3 + PRISUTDELNING
LUNCH 
A-FINAL V5
A-FINAL V5U
PRISUTDELNING för samtliga juniorryttare (Ryttare upp till och med 15 år)
SAFTTÖLT
A-FINAL T8
A-FINAL T8U

Nu hoppas vi på fint väder och ser fram emot en trevlig tävlingsdag!

Läs hela inlägget »

Boka in lördagen den 26 september kl 15.00 för MEDLEMSTRÄFF och takläggningsfest på Gyda-banan! Klubben bjuder på kaffe och kaka, men varför inte även ta med egen mat och grilla i vänners sällskap? Kom och träffa klubbkompisar och ha roligt! Lekar och skratt utlovas!!! VARMT VÄLKOMNA!
 

Läs hela inlägget »

Den 22-23 augusti går Gyda Höst på Högbobanan och meterologerna lovar fint väder! Ryttarbrev, deltagarlista, grenbeskrivningar mm finns under rubriken "Tävling" i toppenyn.

Alla är välkomna att komma att titta. Vägbeskrivning under rubriken "Högbobanan". Följ skyltning för parkering. Fika finns att köpa på plats.

LÖRDAG - första start 08:00
V5u - 8:00
V5 - 9:00
Sladdpaus
V2 - 11:00
F2 - 11:30
LUNCH 
T8u - 13:30
T8 - 14:00
Sladdpaus
T3 - 14:45
T4 - 15:45

SÖNDAG - rullande schema, första start 08.00
V5 - B-final
V5u - A-final junior
V5u - A-final YR
V5 - A-final
Sladdpaus
F2 - A-final
V2 - A-final
LUNCH ca 13:00-13:30
P2
T8 - B-final
T8u - A-final junior
T8u - A-final YR
T8 - A-final
Sladdpaus
T4 - A-final
T3 - A-final
Slut ca 16:15

Välkomna!
 

Läs hela inlägget »

OBS: Ses på PC/Mac, funkar inte på mobilenheter.

Syftet med den här dagen och målet var att presentera hästen och att visa upp de olika hästsporter som finns och hur roligt man kan ha med häst även tillsammans med andra inriktningar. 

Gävle Travhästägareförening sammanfattar dagen som en succé med 600 besökare och tackar alla medverkande och publik för en toppendag!
 

Läs hela inlägget »

På onsdag 19/8 mellan ca 17:00-20:00 är det dags att fixa och röja inför tävlingen.

  • Kolla så att alla hagar är hela
  • Röja och klippa gräs
  • Röja sly framför passbanan för bättre sikt för speakern
  • Allmän städning

Hoppas att så många som möjligt kan komma :-) Medtag gärna röjsåg/trimmer och gräsklippare.
 

Läs hela inlägget »

Söndagen den 16/8 var Gyda med på Hästens Dag på Gävletravet och visade vad islandshästen går för! Publiken fick se kadrilj med tolv hästar, ett T3-program, passrace och prova på att rida islandshäst. Tack alla som var där och hjälpte till!

Läs hela inlägget »
Träning inför Hästens dag . På plats på Gävletravet. Träning inför Hästens dag . På plats på Gävletravet.

På söndag 16/8 är det dags för Hästens Dag på Gävletravet där Gyda är med och visar upp islandshästen. Missa inte det! Se program här =>
 

Läs hela inlägget »

Boka in 11:e oktober i kalendern för då har Ungomssektionen i Gyda Träningstävling på Högbobanan för ryttare i alla åldrar! Proppen ligger ute under rubriken "Tävling" både här på gydas- och på gydaungdoms hemsida.

Grenar: T8, T8U, T3, V5, V5U, V2 och Junior.

Vad innebär grenen "Junior"? Det och allt annat du behöver veta hittar du på gydaungdoms hemsida under tävlingar

Välkommen som tävlande, funktionär, publik eller sponsor av priser!
 

Läs hela inlägget »

Nu är 70 ekipage anmälda till Gyda Höst 22-23 augusti och tävlingen är därmed fullbokad!

Vill du stå som reserv kan du maila eller smsa Tävlingsledare, Linn Gilberg, på linn@gilberg.se / 070-3536768
Om du erbjuds en plats - var beredd på att anmäla dig+betala in på Gydas BG inom kort.

Tips: Du som är anmäld kan själv göra eventuella ändringar i Icesale om det görs innan den 10/8 då tävlingen stängs i Icesale. Därefter sker ev. ändringar genom kontakt med Linn och kostar 100kr per ändring. 
 

Läs hela inlägget »

Under torsdag och fredag flyttades delarna till Gydas blivande klubbstuga från Sandvik till Gydabanan. Tyvärr skedde det under årtiondets största skyfall... Vädrets makter rår man inte på. Detta har gjort att innertaket har behövt öppnas på flera ställen för att få ut vattnet och stugan ska torkas upp. Byggplast skyddar nu det hela.

Stort tack till alla som har hjälpt till! :-) Speciellt Tony och Kurt som har spenderat vecka 31 vid bygget. Fantastiskt att allt detta har hänt under en vecka!

Nu ska taket monteras på så fort som möjligt. Det kommer att annonseras ut på Facebook och på hemsidan när det ska göras och det behövs folk.

Under hösten är det sedan dags för det roliga jobbet att börja fixa i ordning stugan inuti. :-) Fixa toaletter och kök, ta bort mellanväggar för att skapa ett stort rum att samlas i mm. 

Läs hela inlägget »

Gydas logga finns nu tillgänglig att ladda ner här på hemsidan i olika format vid behov.

Du hittar den genom att välja "Om oss" i menyn och sedan "loggan".
 

Läs hela inlägget »

Efter intensivt jobb under tisdag och onsdag är grunden redo för att ställa modulerna till klubbstugan på rätt ställe när de kommer i morgon, torsdag! :-)

Toalettkuren och tältet är tillfälligt flyttade en bit bort och toaletterna kommer att fungera till helgen. Just nu (onsdag) är elen inte inkopplad ännu.
 

Läs hela inlägget »

Sandvik har sponsrat Gyda med en klubbstuga! Vi får ta över en byggnad på ca 140 kvadratmeter som har använts som extra kontor. Den kommer att ställas vid banan där nuvarande toaletter och tältet står. Sandvik behöver flytta stugan den här veckan så Tony har snabbfixat med bygglov som precis har blivit klart. Därav kommer stugan transporteras till Gydabanan redan nu på torsdag 30 juli.
Det vore fantastiskt om vi kunde ställa den på rätt plats på en gång så att vi bara behöver betala för kranbil en gång. För att detta ska lyckas behöver grunden förberedas. Det behöver grävas lite där stugan ska stå, flytta el och skruva ihop reglar. Detta jobb kommer att ske tisdag och onsdag 28-29/7 med början efter lunch. Blir vi några stycken så bör det hinna bli klart. Kom gärna och hjälp till. Medtag spade och gärna skruvdragare. Kontakta Tony vid eventuella frågor: 070-6618869. 

Välkomna!
 

Läs hela inlägget »

Så här ser schemat över funktionärer ut till tävlingen den 22-23 augusti. I skrivande stund fattas två domarsekreterare till lördag och två till söndag. Kolla själv på schemat och hör av dig till Hannah Jarl om du kan tänka dig att hjälpa till något pass. Det är några som får jobba väldigt mycket på nuvarande schema och några som även ska tävla samtidigt. All hjälp är såklart välkommen! Kontakta Hannah. Kontaktuppgifter finns på schamat om du följer länken =>

PS: Saknas på just den här listan gör vårt fantastiska cafeteriagäng som har eget schema :-)
 

Läs hela inlägget »

Mellan onsdagen den 8 juli och söndagen den 12 juli 2015 gick Islandshäst SM (sportgrenar) av stapeln på Strömsholm Utnäslöt. Gästriklands Islandshästförening GYDA IHF, med säte i Sandviken, hade rekordmånga representanter i år - hela åtta stycken ryttare...

Läs hela reportaget i Gävle Dagblad =>>  eller Arbetarbladet =>>
 

Läs hela inlägget »

Stort grattis till alla Gydaekipage som precis avslutat ett otroligt framgångsrikt SM! 

  • Cornelia Wikstrand - Seifur från Rumma Gård
  • Emelie Leijon - Kyndill frá Lýtingsstöðum
  • Filippa Jähder - Sigtýr från Mackmyra
  • Jamila Berg - Álfur från Skogstjärnan
  • Johanna Berg - Svertla frá Prestsbæ & Rúnar från Lovéngården 
  • Kristofer Berg - Hula frá Miðhjáleigu
  • Nathalie Rydback - Nátthrafn frá Mykjunesi 2
  • Wicky Gren - Ofsi frá Brún


Det var en fröjd att få ta del av alla framgångar och fina visningar!

Här finns alla resultat: Länk >>

* Film från söndagen:

Läs hela inlägget »

Gyda söker ekipage till en kadrilj på hästens dag på Gävletravet den 16 augusti då vi blivit inbjudna att visa upp islandshästen! Om du och din häst vill vara med - kontakta då Siri 070-2282268. Målet är att få till tre träningar innan den 16/8 under ledning av Siri och Wicky, så hör av dig så snart som möjligt! :-)
 

Läs hela inlägget »

Söndagen den 16 augusti anordnar Gävle Travhästägareförening Hästens Dag på Gävletravet. Gyda Islandshästförening har blivit inbjudna för att visa upp islandshästen. Vi har tio boxar under dagen och chansen att visa upp islandshästen och vad den går för! Programmet planeras pågå mellan 10:00-15:oo.
Varje sportgren kommer få ca 15-30 minuter på förmiddag + eftermiddag. På stallbacken har vi möjlighet att informera om islandshästen under hela dagen.
Är du intresserad av att var med? - Kontakta då tony.bergsman@icloud.com, 070-6618869

Läs hela inlägget »

Efter Gydas regionala tävling den 6-7 juni kunde fyra nya ekipage skrivas in i listorna över de som kvalat till SM för islandshästar på Strömsholm 8-12 juli. Fullständig resultatrapport från tävlingarna finns under rubriken Tävling/Resultat. Hela listan på alla som kvalat till SM hålls uppdaterad på SIF's hemsida. Grattis till alla och ett extra grattis till följande ekipage som kvalade under Gydas vårtävling:

  • Beatrixe Evertsson och Hrimandi från Hagnäs  i T5 junior
  • Cornelia Wikstrand och Seifur från Rumma Gård i T2 ungdom
  • Emelie Leijon och Kyndill frá Lytingsstödum i T1  junior
  • Wicky Gren och Ofsi frá Brún i PP1 Stilpass
Läs hela inlägget »

Då har vi gjort klart ännu en fantastiskt arrangerad tävling. Allt har flutit på bra under lördag och söndag, trots regn, rusk och styv kuling. Roliga tävlingar att titta på med många fina ekipage och prestationer på våra banor. Ett trevligt inslag var domarexaminationen som var förlagd till Sandviken denna helg. 

Jag vill tacka alla tävlande som kommer till vår fina anläggning och sprider en fantastiskt stämning på och kring våra banor. Men de jag vill tacka mest är våra fantastiska funktionärer som  gör detta möjligt. Ett stort tack till er som sitter som domarsekreterare och i sekretariatet, speaker och collecting ring dessa dagar. Samt till tävlingssektionen för allt arbete med planering, priser och genomförande av tävlingarna. Vår enastående cafeteria som ser till att det finns mat och fika till tävlande och funktionärer. Alla som hjälpt till att putsa på anläggningen inför tävlingen och Kurt som jobbar kontinuerligt med att hålla banan/anläggningen i toppskick. Samt de som med kort varsel ställde upp och hjälpte till under dagarna. Jag har säkert glömt några så jag tackar även dessa.

Nu laddar vi om för Gyda Höst den 22-23 Augusti och hoppas på att alla som kan planerar in dessa datum i sin kalender. 

Tony Bergsman
Ordförande Gyda IHF
 

Läs hela inlägget »

Söndag 7 juni är det finaldag i Gyda Vår!

Alla är välkomna att komma att titta. Vägbeskrivning under rubriken "Högbobanan". Följ skyltning för parkering. Fika finns att köpa på plats. Från och med 6/6 Gydas kolbullar!

SÖNDAG - första start 08.30
T8 B-final
T8u A-final
T5u A-final
T2 A-final
T8 A-final
T1 A-final
LUNCH 
P2
V5 B-final
V5u A-final
V1 - A-final
V5 A-final
F1 A-final

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Helgen den 6-7 juni är det dags för Gydas vårtävlingar med SM-kval på Högbobanan. Ryttarbrev, startlistor, grenbeskrivningar mm finns under rubriken "Tävling" i toppenyn.

Alla är välkomna att komma att titta. Vägbeskrivning under rubriken "Högbobanan". Följ skyltning för parkering. Fika finns att köpa på plats.

LÖRDAG - första start 08:00
V5u
V5
F1+F1u
V1+V1u
LUNCH ca 40 min 
Fortsättning V1+V1u (ca 13:00)
PP1 
T8u
T8
T5u
T2+T2u
T1+T1u
Slut (ca 18:00)

SÖNDAG - första start 08.30
T8 B-final
T8u A-final
T5u A-final
T2 A-final
T8 A-final
T1 A-final
LUNCH 
V5 B-final
V5u A-final
V1 - A-final
V5 A-final
F1 A-final

Välkomna!
 

Läs hela inlägget »
26/5 Ruttna staketet på gamla banan tas bort 26/5 Ruttna staketet på gamla banan tas bort

Måndag-torsdag den 25-28 maj snyggas anläggningen till inför tävlingarna. Hoppas att så många som möjligt kan komma och hjälpa till! Medtag gärna något av följande: Kratta, röjsåg, trimmer, gräsklippare, skruvdragare eller bara dig själv :) Städutrustning finns.

Listor på vad som behöver göras finns uppsatta på klubbstugan och toaletterna vid banan. Aktiviteter är t.ex. att städa och laga hagar. Fixa runt gamla banan (röja sly och riva staket). Städa klubbstuga, toaletter och speakervagn.  

Vi planerar att köra ca 2 timmar per kväll mellan klockan 18-20.

Välkomna!

Läs hela inlägget »
Prisutdelning i ungdomarnas fyrgång Prisutdelning i ungdomarnas fyrgång

Lördagen den 16 maj var det tävlingar på Nattfari i Tierp med många deltagare från Gyda! Dagen resulterade i sex segrar för ekipage från Gyda  och massor med fina resultat och visningar! Malin Olsson med Poka frá Svignaskardi vann både T3 och V2. Cornelia Wikstrand med Seifur från Rumma Gård tog hem både T8U och V5U. Linda Bendiksson vann T8:an med Heidur från Boänge och Lena Larsson kom på en delad förstaplats i F2 med Vakandi frá Holtsmula1. Extra roligt var att Gydas ungdomsryttare verkligen visade sin klass den här dagen i både tölt och fyrgång!
 Läs mer >>
 

Läs hela inlägget »

Nu är 70 deltagare anmälda till Gydas Regionala Vårtävling med SM kval 6-7 juni! Det innebär att tävlingen är fullbokad. Vill du stå med på reservlistan mailar du linn@gilberg.se eller ida.gothe@live.se. 

Måndag-torsdag den 25-28 maj ska anläggningen snyggas till inför tävlingarna. Hoppas att så många som möjligt kan komma och hjälpa till! Medtag gärna något av följande: Kratta, röjsåg, trimmer, gräsklippare, skruvdragare eller bara dig själv :) Städutrustning kommer att finnas. Aktiviteter är t.ex. att städa och laga hagar. Fixa runt gamla banan (röja sly och laga staket). Städa klubbstuga, toaletter och speakervagn. Vi planerar att köra ca 2 timmar per kväll mellan klockan 18-20. Välkomna!

 

Läs hela inlägget »

Tisdagar ojämna veckor och onsdagar jämna veckor hoppas vi att de som vill och kan, kommer med (eller utan!) häst och träffas för att träna gemensamt och sedan äta egen medhavd mat. 

Ingen anmälan behövs!
VARMT VÄLKOMNA!


Maj
tisdag 5 maj        17-20
onsdag 13 maj        17-20
tisdag 19 maj        17-20
onsdag 27 maj        16-21 (hela styrelsen finns på plats!)

Juni
tis 2-ons 3 juni är banan upptagen = ingen öppen träning!
onsdag 10 juni        17-20
tisdag 16 juni         17-20
onsdag 24 juni         17-20
tisdag 30 juni        17-20

Juli
onsdag 8 juli        17-20
tisdag 14 juli        17-20
onsdag 22 juli        17-20
tisdag 28 juli        17-20

Augusti
onsdag 5 augusti 17-20
tisdag 11 augusti 17-20 
onsdag 19 augusti 17-20
tisdag 25 augusti 17-20
 

Läs hela inlägget »
Alice/Viska och Filippa/Sigge styrketränar med Magnús Alice/Viska och Filippa/Sigge styrketränar med Magnús

Kurs för Magnús Skúlason på Högbobanan tre dagar samma vecka. Låter kanske som en dröm, men näst sista veckan i april blev den verklighet.

Magnús har ett flertal ekipage på alla nivåer som tränar för honom här i distriktet och den här veckan var det kurs måndag, tisdag och lördag. Många kom för att slipa på tävlingsformen inför säsongen.

Magnús förespråkar allsidig träning för både häst och ryttare. När det gäller styrke- och konditionsträning delar Magnús in det i uthållighetsträning, styrketräning och explosivitetsträning. Hur du ska lägga upp planen beror på vad du vill göra med din häst och på vad den behöver. 

Lördagens sista pass fick ekipagen besöka "gymmet" med hästarna för att få handgripliga tips hur de kan lägga upp träningsplanen framåt för förbättrad styrka, smidighet, balans och kroppskontroll. Gymmet var i det här fallet backarna runt Högbobanan. Både hästar och ryttare tyckte att det här var roligt. Flera av hästarna tände till lite extra och gick tydligt bättre direkt efter övningarna.

Läs hela inlägget »
Sedan årsmötet har Gyda ny styrelse. Vilka de är och hur du kan kontakta dem hittar du under rubriken "Om oss" och sedan "Styrelse" i toppnavigeringen. De kommer även att presenteras lite närmare här på hemsidan under de kommande veckorna. 
Läs hela inlägget »

Ny webbmaster för Gydas hemsida är Lotta Olsson.  Hör av dig om du vill ha hjälp med att publicera något på hemsidan. Kontaktuppgifter finns under menyn "kontakt" i toppmenyn.

Några nyheter på hemsidan är ny layout, nyhetsarkivet (längst ner till vänster) där man enkelt kan komma åt alla tidigare nyheter, en ny kalender med fler funktioner och aktuella nyheter från SIF och ishestnews.se.
 

Läs hela inlägget »

Bankgiro
Gyda byter till Bankgiro istället för Plusgiro för att förenkla vår ekonomiredovisning mm.
Plusgirot kommer att avslutas den 30/4 -2015.
Vårt nya Bankgiro är 616-7654 gäller from 1/4-2015

Medlemsavgifter
Vi behöver förtydliga att det har varit fel uppgifter på vår hemsida angående medlemsavgifter för 2015.
De uppgifter ni fått från SIF stämmer, på grund av att vi inte meddelat SIF före årskiftet om de nya medlemsavgifterna som beslutades på årsmötet för verksamhetsåret 2013.
Medlemsavgifterna är:
Senior 480 kr
Junior 260 kr
Familj 180 kr

Alla medlemsagifter skall betalas till SIF och inte till Gyda. Detta görs under "min profil" på SIF:s hemsida.

Mvh Styrelsen Gyda
 

Läs hela inlägget »

Gyda ordnar Takt- och gångartskurs för både medlemmar och icke-medlemmar.
Plats: Valbo
Kostnad: 1500:-
Instruktör: Anne Fornstedt
Fika och lunch ingår båda dagarna.
Anmälan är bindande och ska göras senast 31/3

Anmäl till Linn Gilberg 070-353 67 68 linn@gilberg.se

Läs hela inlägget »

Plats: Lars Hans-gården i Högbo. Agenda är de bordlagda frågor från ordinarie årsmöte. Deltaljerad agend lämnas på plats.

Läs hela inlägget »
På årsmötet 15/2 bordlades en hel del punkter och ett extra årsmöte kommer att hållas inom närmsta månaden (ej utlyst än). En extrainsatt valberedning kommer att ringa runt till alla medlemmar under de närmsta veckorna. Vi saknar dessvärre både styrelsemedlemmar och suppleanter. Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting..!

Är du medlem i Gyda och känner du att du kan bidra med idéer och en insats - eller känner någon som vill bli medlem och vara aktiv - välkommen att kontakta Siri, Wicky, Anita och/eller undertecknad.

Vilka aktiviteter vill Du se kommande år? Planerade tävlingar finns redan på icesale - anmäl redan nu för att säkra en plats!

Med vänliga hälsningar, Stina Engelborg/nyvald Sekreterare.
Läs hela inlägget »

Årsmöte Gyda IHF
Datum: 15/2 2015
Tid:15:00
Plats: Lars-Hansgården i Högbo

 

Läs hela inlägget »

Kom ihåg att boka in Gydas årsmötet
Söndag den 15 februari  kl:15:00
Dagordning enligt föredragningslista
Plats meddelas senare.

Du som är intresserad av att delta i Gydas styrelsearbete - hör av er till valberedningen.
kontakta då  Anita Järvi på telefon: 070-528 25 54 eller mail: anitajarvi@hotmail.com

Mvh
Gydas Styrelse

Läs hela inlägget »

Är det någon som har bilder från grusgropen där nuvarande banan ligger? Dvs innan vi började bygga banan och fram till nu. Vi planerar att sammanställa en berättelse/reportage om banprojektet. "Frän grusgrop till tävlingsbana." Kan du bidra med bilder, maila dem isåfall till Tony; tony.bergsman@hos.sandnet.se

Läs hela inlägget »

NyhetsArkiv

Kalender

Funktionärer till TävlingAr

Gyda Maj Nivå 4                                        20 Maj 2023
Funktionärslista =>
Gyda Juni Nivå 4                                            6 Juni 2023
Funktionärslista =>

Länk till Gyda på Facebook


Laddar innehåll...