Senaste nyheterNA

2015 > 07

Gydas logga finns nu tillgänglig att ladda ner här på hemsidan i olika format vid behov.

Du hittar den genom att välja "Om oss" i menyn och sedan "loggan".
 

Läs hela inlägget »

Efter intensivt jobb under tisdag och onsdag är grunden redo för att ställa modulerna till klubbstugan på rätt ställe när de kommer i morgon, torsdag! :-)

Toalettkuren och tältet är tillfälligt flyttade en bit bort och toaletterna kommer att fungera till helgen. Just nu (onsdag) är elen inte inkopplad ännu.
 

Läs hela inlägget »

Sandvik har sponsrat Gyda med en klubbstuga! Vi får ta över en byggnad på ca 140 kvadratmeter som har använts som extra kontor. Den kommer att ställas vid banan där nuvarande toaletter och tältet står. Sandvik behöver flytta stugan den här veckan så Tony har snabbfixat med bygglov som precis har blivit klart. Därav kommer stugan transporteras till Gydabanan redan nu på torsdag 30 juli.
Det vore fantastiskt om vi kunde ställa den på rätt plats på en gång så att vi bara behöver betala för kranbil en gång. För att detta ska lyckas behöver grunden förberedas. Det behöver grävas lite där stugan ska stå, flytta el och skruva ihop reglar. Detta jobb kommer att ske tisdag och onsdag 28-29/7 med början efter lunch. Blir vi några stycken så bör det hinna bli klart. Kom gärna och hjälp till. Medtag spade och gärna skruvdragare. Kontakta Tony vid eventuella frågor: 070-6618869. 

Välkomna!
 

Läs hela inlägget »

Så här ser schemat över funktionärer ut till tävlingen den 22-23 augusti. I skrivande stund fattas två domarsekreterare till lördag och två till söndag. Kolla själv på schemat och hör av dig till Hannah Jarl om du kan tänka dig att hjälpa till något pass. Det är några som får jobba väldigt mycket på nuvarande schema och några som även ska tävla samtidigt. All hjälp är såklart välkommen! Kontakta Hannah. Kontaktuppgifter finns på schamat om du följer länken =>

PS: Saknas på just den här listan gör vårt fantastiska cafeteriagäng som har eget schema :-)
 

Läs hela inlägget »

Mellan onsdagen den 8 juli och söndagen den 12 juli 2015 gick Islandshäst SM (sportgrenar) av stapeln på Strömsholm Utnäslöt. Gästriklands Islandshästförening GYDA IHF, med säte i Sandviken, hade rekordmånga representanter i år - hela åtta stycken ryttare...

Läs hela reportaget i Gävle Dagblad =>>  eller Arbetarbladet =>>
 

Läs hela inlägget »

Stort grattis till alla Gydaekipage som precis avslutat ett otroligt framgångsrikt SM! 

  • Cornelia Wikstrand - Seifur från Rumma Gård
  • Emelie Leijon - Kyndill frá Lýtingsstöðum
  • Filippa Jähder - Sigtýr från Mackmyra
  • Jamila Berg - Álfur från Skogstjärnan
  • Johanna Berg - Svertla frá Prestsbæ & Rúnar från Lovéngården 
  • Kristofer Berg - Hula frá Miðhjáleigu
  • Nathalie Rydback - Nátthrafn frá Mykjunesi 2
  • Wicky Gren - Ofsi frá Brún


Det var en fröjd att få ta del av alla framgångar och fina visningar!

Här finns alla resultat: Länk >>

* Film från söndagen:

Läs hela inlägget »

Gyda söker ekipage till en kadrilj på hästens dag på Gävletravet den 16 augusti då vi blivit inbjudna att visa upp islandshästen! Om du och din häst vill vara med - kontakta då Siri 070-2282268. Målet är att få till tre träningar innan den 16/8 under ledning av Siri och Wicky, så hör av dig så snart som möjligt! :-)
 

Läs hela inlägget »

NyhetsArkiv

Kalender

Funktionärer till TävlingAr

Gyda Maj Nivå 4                                        20 Maj 2023
Funktionärslista =>
Gyda Juni Nivå 4                                            6 Juni 2023
Funktionärslista =>

Länk till Gyda på Facebook

IsHestNews.se