Senaste nyheterNA

2015 > 04

Alice/Viska och Filippa/Sigge styrketränar med Magnús Alice/Viska och Filippa/Sigge styrketränar med Magnús

Kurs för Magnús Skúlason på Högbobanan tre dagar samma vecka. Låter kanske som en dröm, men näst sista veckan i april blev den verklighet.

Magnús har ett flertal ekipage på alla nivåer som tränar för honom här i distriktet och den här veckan var det kurs måndag, tisdag och lördag. Många kom för att slipa på tävlingsformen inför säsongen.

Magnús förespråkar allsidig träning för både häst och ryttare. När det gäller styrke- och konditionsträning delar Magnús in det i uthållighetsträning, styrketräning och explosivitetsträning. Hur du ska lägga upp planen beror på vad du vill göra med din häst och på vad den behöver. 

Lördagens sista pass fick ekipagen besöka "gymmet" med hästarna för att få handgripliga tips hur de kan lägga upp träningsplanen framåt för förbättrad styrka, smidighet, balans och kroppskontroll. Gymmet var i det här fallet backarna runt Högbobanan. Både hästar och ryttare tyckte att det här var roligt. Flera av hästarna tände till lite extra och gick tydligt bättre direkt efter övningarna.

Läs hela inlägget »
Sedan årsmötet har Gyda ny styrelse. Vilka de är och hur du kan kontakta dem hittar du under rubriken "Om oss" och sedan "Styrelse" i toppnavigeringen. De kommer även att presenteras lite närmare här på hemsidan under de kommande veckorna. 
Läs hela inlägget »

Ny webbmaster för Gydas hemsida är Lotta Olsson.  Hör av dig om du vill ha hjälp med att publicera något på hemsidan. Kontaktuppgifter finns under menyn "kontakt" i toppmenyn.

Några nyheter på hemsidan är ny layout, nyhetsarkivet (längst ner till vänster) där man enkelt kan komma åt alla tidigare nyheter, en ny kalender med fler funktioner och aktuella nyheter från SIF och ishestnews.se.
 

Läs hela inlägget »

Bankgiro
Gyda byter till Bankgiro istället för Plusgiro för att förenkla vår ekonomiredovisning mm.
Plusgirot kommer att avslutas den 30/4 -2015.
Vårt nya Bankgiro är 616-7654 gäller from 1/4-2015

Medlemsavgifter
Vi behöver förtydliga att det har varit fel uppgifter på vår hemsida angående medlemsavgifter för 2015.
De uppgifter ni fått från SIF stämmer, på grund av att vi inte meddelat SIF före årskiftet om de nya medlemsavgifterna som beslutades på årsmötet för verksamhetsåret 2013.
Medlemsavgifterna är:
Senior 480 kr
Junior 260 kr
Familj 180 kr

Alla medlemsagifter skall betalas till SIF och inte till Gyda. Detta görs under "min profil" på SIF:s hemsida.

Mvh Styrelsen Gyda
 

Läs hela inlägget »

NyhetsArkiv

Kalender

Funktionärer till TävlingAr

Gyda Maj Nivå 4                                        20 Maj 2023
Funktionärslista =>
Gyda Juni Nivå 4                                            6 Juni 2023
Funktionärslista =>

Länk till Gyda på Facebook

IsHestNews.se