Passgruppen - hjälper till med tidtagningsutrustningen

Göran Fernsund, som är en av medlemmarna i ”passgruppen” passade på under SIFs tävlingsseminarium i helgen, att berätta om att de finns, vad de gör och vilka mål de har för 2016. Samt påminna om vilken gren som kammade hem flest svenska medaljer på senaste VM...

Syfte med passgruppen
Under SIFs tävlingssektion finns den så kallade ”passgruppen” som bildats för att hjälpa till vid passtävlingar och framförallt med den automatiska tidtagningsutrustningen. Micke Jansson, Göran Fernsund m.fl. lade märke till att det pratades mycket om svårigheten med att hantera tidtagningsutrustningen. Därför beslutade man sig för att börja hjälpa till med att hantera den och visa att den är bra och stabil och att det inte är så svårt.

Vill sprida kunskap till fler
Göran berättade att passgruppen under 2016 kommer fokusera extra på att sprida sina kunskaper till fler. Detta genom att utbilda representanter för lokalföreningar och funktionärer i SIFs båda tidtagningssystem.

I skrivande stund går det inte att hitta några kontaktuppgifter till passgruppen på SIFs hemsida. Det enklaste bör vara att kontakta Micke eller Göran direkt.

Av Lotta Olsson, Gyda Islandshästförening
lotta@mypages.se

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter